Takskottning för bostadsrättsföreningar i Stockholm

Takskottning för bostadsrättsföreningar på avrop 24 timmar om dygnet.

Takskottning på avrop. Inga startavgifter, inget krångel. Dygnet runt.

Snart är det dags att skotta taken

Takskottning Stockholm

På vintern är det viktigt att undvika att för mycket snö samlas på taket, både på grund av vikt och risken att det faller ner snö och is.  Har du ett tak i dag som behöver hjälp med takskottning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal takskottningar på tak av olika storlekar runt om i Stockholm.

taksäkerhet

Sammansvetsad personalgrupp som arbetar enligt alla gällande regler och säkerhetsföreskrifter.

Erfaren personal

Vår personal har lång och gedigen erfarenhet av takskottning.

Försäkringar

Givetvis är vi fullt försäkrade för skador på tak och omgivning.

100% nöjd kund

Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att ett eventuellt bristfälligt arbete åtgärdas.

Är det panik? Vi står redo att rycka ut till dig.

Takskottning i Stockholm

Takskottning för bostadsrättsföreningar på avrop 24 timmar om dygnet, en service som uppskattas av våra kunder. Att leverera takskottning i världsklass står alltid i fokus hos oss. Vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut. Låt oss ha hand om er takskottning i god tid så är du alltid i trygga händer. Är det panik så löser vi det också såklart!

Utbildad personal

Vår sammansvetsade personal arbetar enligt alla gällande regler och säkerhetsföreskrifter. Vi har lång och gedigen erfarenhet av takskottning och är säkra på att kunna skotta Erat tak utan förseningar och skador på Er egendom. Givetvis är vi fullt försäkrade för skador på tak och omgivning. Ring oss för kostnadsfri offert med prisgaranti! Snöjour på avrop dygnet runt! Inga fasta månadsavgifter eller bindningstider.

Takskottning på avrop för bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder professionell takskottning för bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Stockholm och Uppsala. När snön lägger sig på taket ökas belastningen på fastigheten markant och detta kan leda till isbildning, snöras och fuktskador som tillslut leder till skador på erat tak. Snöröjning Stockholm har yrkeskunniga takskottare och snöskottare som står till förfogande dygnet runt genom vår jourservice.

Behöver ni reparera taket innan snön kommer?

Våra erfarna takläggare utför renoveringar av tak. Vi använder endast kvalitetsprodukter för att du som kund ska kunna känna dig trygg med vårt arbete, både när det kommer till utförandet, men även att materialet som används är av bästa kvalité. Reparera taket innan vintern kommer det kommer spara pengar för Er bostadsrättsförening!

Snöjour, istappjour & takskottning dygnet runt!

Vi kan takskottning i Stockholm Priseffektiv takskottning efterfrågas ofta då man tröttnat på dyra startavgifter och fasta kostnader. Vi jobbar alltid på avrop utan bindningstider och andra överraskningar. Ring oss så fort vintern och snön kommer. Behöver du hjälp med snöskottning av era portar också? Vi skottar snö och tar bort istappar från tak och fasader på ett mycket effektivt och säkert sätt. Alla våra takskottare är licensierade enligt ”Skotta säkert” och jobbar mycket professionellt och effektivt.

Undvik dyra skador på din fastighet

Fastighetsägaren bör kontrollera den snömängd som finns på taket. Det är speciellt viktigt när det uppstår drivor med snö och is. Årligen drabbas fastighetsägare i hela Stockholm av dyra takskador på grund av snö och is. Tung blöt snö ökar risken för belastningsskador och taket kan i värsta fall rasa in. Fuktskador och snöras kan ställa till med mycket besvär och stora merkostnader för er bostadsrättsförening.

Telefon: 0736-81 81 92


Kcontact ion

write us or contact us on our social media

Kontakt