Anlita proffs för att undvika de skador och kostnader som kvarlämnad snö kan orsaka. Ring oss idag för en kostnadsfri offert, det lönar sig i längden att ta hand om sitt tak. Vi arbetar med säker takskottning, snöröjning, snöskottning och plogning i Stockholm och Uppsala.

Takskottning

Inkl material såsom selar och spadar. Pris avser per påbörjad arbetstimme. Minst 3personer i ett arbetslag.

Vardagar 07.30-16.30 435kr/h
Övrig tid OB1 +325kr/h

Snöskottning & halkbekämpning (ej tak)

Handskottning och sandning av trappor, portar, gångvägar m.m

Vardagar 07.30-16.30 295kr
Övrig tid tillkommer OB1 +215kr/h
Sand tillkommer 1000kr/m3

Kranbil för istappar och takservice

Kontakta oss för offert. Observera hög beläggning på vintern.

 

Skicka oss ett meddelande så ringer vi upp dig direkt!


Takskottning och snöskottning i Stockholm och Uppsala dygnet runt!

Vi får ofta frågan vad som utmärker ett framgångsrikt företag? Sanningen är att det är människorna i företaget som gör företaget framgångsrikt! All den erfarenhet som finns samlad i våra medarbetare är det som resulterar i våra framgångar, och framgångsrika är just vad vi är. Vi vet betydelsen av att kunderna ska få känna trygghet i sina egna fastigheter vilket höjer värdet på boendet, både vad gäller kvalité och trivsel. Att ha fungerande takskottning och snöskottning är en viktig fråga för många bostadsrättsföreningar. Vi har lång erfarenhet av fastighetsskötsel. Det är därför som många väljer oss. Vi hoppas att Du ska finna vad du söker – om inte så tveka inte att höra av dig med dina frågor.

Vi utför alla former av snöröjning och takskottning från små till stora jobb och finns tillgänglig för Dig 24 timmar per dygn genom vår jourservice.

Takskottning och snöröjning i Stockholm

Vi erbjuder våra tjänster till BRF, företag och privat. Alla är välkomna! Vi erbjuder självklart 24h snöjour för bostadsrättsföreningar. Skulle Ni behöva hjälp att ploga innergårdar, parkeringar och liknande slå oss en signal redan idag. Inga krångliga och dyra avtal. Du ringer, vi plogar eller skottar efter Er anvisning. Aldrig några förskottsbetalningar.

Hör av Er till Oss för en skräddarsydd lösning och kostnadsfri offert!

Boka snöröjning idag! BRF, FÖRETAG OCH PRIVAT

Telefon: 0708 – 84 96 00
Snöjour & takjour dygnet runt!