Det finns inget dåligt väder! Vi längtar tills det börjar snöa! 24h Snöjour för bostadsrättsföreningar med förmånliga avtal.

Takskottning och snöröjning i Stockholm. Ring oss idag och undvik därmed olyckor!

Fastighetsägaren är fullt ansvarig för alla eventuella olyckor relaterade till snö och isbildning och vintertid händer det tyvärr olyckor i samband med nedfallande snö och/eller istappar från fastigheten. Våra riskförebyggande tjänster inom snöröjning och takskottning innebär att vi skottar bort snö och avlägsnar istappar från tak för att undvika att de faller ner på fotgängare eller parkerade fordon. Vi baserar verksamheten på helhetssyn och mångsidighet , därför kan vi erbjuda alla former av snöröjning och takskottning i Stockholm.
Förmånliga avtal för bostadsrättsföreningar som tecknar 24h snöjour.

Låt proffsen jobba på ditt tak! Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Klicka här för att kontakta oss

Takskottning och snöröjning i Stockholm

Vi erbjuder alla typer av snöröjning och takskottning till bostadsrättföreningar i Stockholm. Vi plogar även parkeringar, gångbanor och halkbekämpar portar om så önskas. Vi brukar använda saltad sand när vi halkbekämpar runt bostadsrättsföreningar.

Hyr Plog i Stockholm. Effektiv snöröjning i Stockholm


Behöver du hjälp med snöröjningen?
Har du en stor företagsparkering du behöver ha plogad?
Var bara lugn, vi har maskinerna du behöver!

Totalentreprenad Snöröjning BRF

Är en tjänst speciellt anpassad för bostadsrättsföreningar. Med hjälp av våra smidiga fyrhjulingar plogar vi enkelt din bostadsrättsförening. Små gångvägar, framför soprum, miljöstationer och portar allt tar vi enkelt. Behövs det handskottas gör vi självklart det. Vi halkbekämpar alla portar, trappor och allt som behövs.

Snöjour och istappjour

Snöjour för bostadsrätter är något som vi erbjuder våra kunder. Inga mer långa krångliga avtal med förskottsbetalning. Storstaden erbjuder 24h snöjour på avrop till våra kunder.

Takskottning Stockholm & snöröjning med prisgaranti!